Si të regjistroheni në kompaninë Bet365?

Ne përshkruajmë procesin e regjistrimit të Bet365 më poshtë. Ne theksojmë se çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë dhe cilat gabime duhet të shmangni gjatë hapjes së llogarisë tuajBet365 është një nga prodhuesit më të mirë të basteve të internetit në botë dhe, për mua, të kesh një llogari Bet365 është thelbësore. Më poshtë përshkruaj përvojat e mia me regjistrimin dhe përshkruaj detajet që duhet t’i kushtoni vëmendje.

Regjistrim Bet365Regjistrim Bet365

Reklamë

Ja se si të regjistroheni dhe hapni një llogari me Bet365:

– Fillimisht klikoni në butonin “Regjistrohu” në këndin e sipërm të djathtë të ekranit dhe plotësoni një formular regjistrimi.
– Vini re se formulari i regjistrimit duhet të plotësohet me shumë kujdes. Asnjë gabim nuk është i pranueshëm. Nëse bëni një gabim, nuk do të jeni në gjendje të tërhiqni fonde në të ardhmen. Dhe kjo është një çështje kyçe për ju.
– Kur të plotësoni dhe pranoni formularin e regjistrimit, do të merrni një e-mail nga Bet365 me informacion rreth procesit të saktë të regjistrimit.
– Tani mund të hyni në llogarinë tuaj të re dhe të bëni depozitën tuaj të parë.
E gjithë procedura e regjistrimit fillestar nuk ka gjasa të zgjasë më shumë se 5 minuta. Tani llogaria juaj është gati për përdorim.

Verifikimi i llogarisë Bet365: Procedura KYC (Njih klientin tënd)

Nëse në fillim hasni ndonjë problem me llogarinë tuaj Bet 365, është e mundur që të keni dështuar në përfundimin e procesit të verifikimit KYC (Njihni klientin tuaj).
Për shembull, nuk mund të tërhiqja para nga llogaria ime derisa të kisha përfunduar verifikimin. Ju ka të ngjarë të bëni të njëjtën gjë. Kjo është arsyeja pse është e nevojshme të bëhet sa më shpejt që të jetë e mundur. Verifikimi kërkohet për shkak të detyrimeve ligjore dhe nuk duhet të konsiderohet si pengesë e vendosur nga Bet365.
Për këtë qëllim, më kërkuan të dërgoja një kopje të dokumentit tim të identifikimit. Mund të zgjidhja midis një pasaporte dhe një karte identiteti. Përveç kësaj, mund t’ju kërkohet të dërgoni një dokument që konfirmon vendbanimin tuaj. Kjo mund të jetë një faturë gazi ose energjie elektrike ose një deklaratë llogarie bankare me adresën tuaj.
Vetëm me pranimin e atyre dokumenteve, llogaria ime u aktivizua plotësisht dhe unë mund të tërhiqja para.

Verifikimi i Bet365: kodi 4-shifror i sigurisë

Për arsye sigurie dhe për të verifikuar një individ, çdo përdoruesi i caktohet një kod sigurie 4-shifror. Ju do të jeni në gjendje ta krijoni atë pas regjistrimit të suksesshëm. Do të jetë e nevojshme të kontaktoni njësinë e shërbimit të klientit për qëllime të verifikimit të identitetit.
Nëse harroni kodin tuaj të sigurisë, mund ta rivendosni atë duke kontaktuar ekipin e mbështetjes. Nëse e mbani mend kodin, do të shmangni probleme të panevojshme në të ardhmen.

Fjalëkalimi në llogarinë Bet365: çfarë duhet bërë nëse harroni fjalëkalimin tuaj

Ndonjëherë ndodh që ju të harroni fjalëkalimin e llogarisë tuaj. Më ka ndodhur edhe pas pushimeve. Çfarë duhet bërë?
Më duhej një kod sigurie 4-shifror për të rivendosur fjalëkalimin tim. Fjalëkalimi i ri do të dërgohet në adresën e emailit të dhënë gjatë regjistrimit.
Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj dhe ende përpiqeni të identifikoheni, mbani mend se ka vetëm 4 përpjekje të disponueshme. Më pas, llogaria do të bllokohet dhe do të duhet të kontaktoni njësinë e shërbimit të klientit. Nëse jeni përpjekur të hyni në llogarinë tuaj dy herë (pa sukses), është më mirë dhe më praktike të kontaktoni njësinë e shërbimit të klientit përpara një përpjekjeje tjetër.

Llogaria Bet365: përjashtim i përkohshëm ose mbyllje e plotë

Bet365, njëlloj si shumica e bastebërësve të tjerë, i lejon klientët e saj të bllokojnë përkohësisht ose plotësisht llogarinë e tyre. Nëse mendoni se keni një problem me lojërat e fatit ose thjesht dëshironi të pushoni nga lojërat e fatit, mund të bllokoni

Kako se registrirati na Bet365 , Bet365 Registrácia , Bet365 Srbija registracija , Bet365 regisztráció , Bet365 qeydiyyatdan keç , Bet365-como registrar , Bet365 Cómo registrarse , Bet365 қабылданбады , Bet365-ը մերժում է , Bet365 Marocco , Bet365 regjistrohu, Како да се регистрирате на обложувалницата Bet365?, Kako se registrirati pri stavnici Bet365?, Bet365 бооцооны газарт хэрхэн бүртгүүлэх вэ? , Jak se mohu zaregistrovat u Bet365?

Lajmet përkatëse