Depozitimi i fondeve dhe tërheqja e fondeve nga llogaria Bet365

Bet365, si lider në tregun e argëtimit online, ofron të gjithë gamën e formave të depozitave. Ka shumë prej tyre dhe është e vështirë të përshkruash të gjitha. Në veçanti, nëse të gjithë përdorin jo më shumë se dy forma depozitash. Është shumë mirë që ka kaq shumë. Secili lojtar do të gjejë metodën që është më e përshtatshme. Unë përdor vetëm pagesa dhe tërheqje me kartë pagese.
Në përgjithësi, ndryshimi i vetëm, kam vënë re, midis mënyrave të ndryshme të depozitimit ka të bëjë me shumat minimale dhe maksimale të depozitave. Prandaj, ky aspekt duhet të merret parasysh kur zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës.

Regjistrim Bet365Regjistrim Bet365

Reklamë

Zgjedhja e metodës është gjithashtu shumë e rëndësishme sepse në të ardhmen fondet mund të tërhiqen vetëm në të njëjtën llogari dhe duke përdorur të njëjtën mënyrë si pagesa.
Fondet nuk mund të tërhiqen duke përdorur një kartë pagese ose një portofol interneti. Parimi është i thjeshtë: ju mund të tërhiqni fondet në mënyrën se si keni bërë depozitimin. Prandaj, merrni kohën tuaj për të zgjedhur mënyrën e duhur të pagesës.

Pagesat dhe tërheqjet nga Bet365: verifikimi i llogarisë

Dhe këtu është një çështje tjetër. Duhet të verifikoni llogarinë tuaj për të tërhequr para. E verifikova llogarinë time menjëherë pas hapjes. Në forumet e internetit shpesh ka ankesa se një bastvënës nuk dëshiron të paguajë fonde. E vërteta është se kompanitë nuk mund të paguajë fonde nga një llogari e paverifikuar me ligj. Të gjitha informacionet në lidhje me verifikimin e llogarisë mund të gjenden këtu:
Është gjithashtu e rëndësishme që të gjitha të dhënat në formularin e regjistrimit të jenë në përputhje me të dhënat e dërguara për qëllime verifikimi. Në rast mospërputhjesh, tërheqja juaj do të bllokohet.
Mos harroni të mos krijoni të dhënat tuaja. Kjo është mënyra më e thjeshtë për të pezulluar tërheqjet tuaja. Personalisht, nuk mbaj mend ndonjë rast që dikush të ketë verifikuar llogarinë e tij dhe të respektojë rregullat, por të mos jetë bërë tërheqja e tyre. Nëse dikush shkruan në forum se një libralidhës pezulloi në mënyrë të paligjshme tërheqjen e tyre, kjo zakonisht nuk është e vërtetë në 100%. Këto incidente zakonisht rezultojnë nga regjistrimi jo i plotë ose abuzimet me bonusin 🙂

Pagesat e Bet365 – kreditimi i fondeve

Për sa i përket pagesave dhe tërheqjeve, koha e nevojshme për kreditimin e fondeve është gjithashtu e rëndësishme. Nëse paguaj para duke përdorur kartën time të pagesës, ato kreditohen menjëherë në llogarinë time. Nga ana tjetër, një tërheqje zgjat jo më shumë se 2 ditë pune. Kontrolloni periudhën e zbatueshme për metodën që do të përdorni.

Pagesat e Bet365 – limitet

Nëse keni vënë re se depozitoni më shumë para se sa duhet, Bet365 ju lejon të kufizoni shumën dhe shpeshtësinë e pagesave. Ky është një funksion i shkëlqyer që ju jep një kontroll më të mirë mbi depozitat dhe bastet tuaja.

Uplate i isplate Bet365 , Bet365 Metódy vkladu a výberu , Uplate i isplate u kladionici Bet365 , Bet365 kifizetések , Bet365 hesabına vəsait yatırmaq , Depositando fundos na conta Bet365 , Bet365-Cómo depositar y retirar , bet365 депозиттері мен қаражатын алу , bet365 ավանդներ և դուրսբերումներ , Bet365 Marocco , Bet365 Depozitimi i fondeve, Внесување и повлекување средства од сметката на Bet365, Vložitev in dvig sredstev z računa Bet365, Bet365 аккаунтад мөнгө байршуулах, татан авах , Způsoby vkladu a výběru z účtu Bet365

Lajmet përkatëse