Aplikacioni celular Bet365: Si ta instaloni në Android dhe IOS. Avantazhet dhe disavantazhet

Aplikacioni celular Bet365 është një lider absolut i tregut. Mund të përdoret lehtësisht dhe në një mënyrë shumë intuitive. Unë e kam përdorur tashmë në një telefon Android dhe tani në një telefon IOS. Nuk ka dallim. Edhe pse kam përshtypjen se funksionon pak më me efikasitet në IOS. Por mendimi im mund të jetë ndjellës. Thjesht më pëlqejnë produketet e apple 🙂

 

Regjistrim Bet365Regjistrim Bet365

Reklamë

Aplikacioni Bet365: Android

Për të shkarkuar aplikacionin Android do të duhen disa hapa sepse Google Play nuk ofron asnjë aplikacion për lojërat e fatit. Kështu, për të nisur aplikacionin duhet të klikoni disa hapa.

Si të instaloni aplikacionin Android Bet365?

– Futni faqen e internetit Bet365 në pajisjen celulare
– Lëvizni poshtë dhe zgjidhni butonin “Aplikacion”.
– Klikoni atë për të shkarkuar skedarin apk
– Futni cilësimet e telefonit tuaj dhe skedën “Siguria”.
– Nga lista zgjidhni “Burime të panjohura”; kjo do t’ju lejojë të instaloni skedarët e aplikacionit në pajisjen tuaj Android

Shkarkimi i skedarit është absolutisht i nevojshëm për të përdorur aplikacionin Bet365. Mos u shqetësoni për ndryshimet në cilësimet e telefonit tuaj. Kjo është një procedurë standarde.

Për të filluar instalimin e Bet365 dhe për të hyrë në baste, veproni si më poshtë:

– Filloni FileBrowser, i cili është i disponueshëm në të gjitha pajisjet Android
– Klikoni skedarin apk dhe pranoni
– Kur të zhvendoseni në ekranin e instalimit, pranoni instalimin e aplikacionit Bet365

Pasi të keni kaluar procesin me sukses, do të keni akses në Bet365 me një klikim në aplikacionin në telefonin tuaj.

Aplikacioni celular Bet365 për iOS

Siç e shihni, shkarkimi i aplikacionit Bet365 për Android është mjaft i ndërlikuar. Dhe tani IOS. Dhe ja pse i dua këto pajisje.

Çfarë duhet të bëni për të instaluar Bet365 për IOS:

– Hyni në faqen e internetit Bet365 në pajisjen tuaj celulare
– Lëvizni poshtë dhe zgjidhni butonin e aplikacionit IOS
– Shtypni butonin e shkarkimit të aplikacionit

Instalimi do të fillojë menjëherë. Dhe kjo është e gjitha. Nuk ka asgjë të veçantë për të shkruar 🙂

Përndryshe, mund të gjeni aplikacionin Bet365 në App Store dhe ta instaloni atë.

Të dy skedarët Android dhe ISO kërkojnë rreth 40 MG hapësirë të lirë në disk.

Për të parë ndeshjet drejtpërdrejt përmes Bet365 pa problem, ju nevojitet një lidhje 4G ose më e lartë.

Versioni celular Bet365

Shumë lojtarë zgjedhin të vendosin baste nëpërmjet versionit celular të faqes së internetit Bet365 në vend të aplikacionit. Kjo është gjithashtu shumë e thjeshtë. Mjafton të futni faqen e BET365 në shfletues dhe të identifikoheni. Dhe mund të përdorni të gjithë ofertën e Bet365.
Sipas mendimit tim, faqja celulare Bet365 është e përsosur. Funksionon në mënyrë ideale në të gjitha pajisjet mobile. Të gjitha funksionet janë të disponueshme dhe ju mund të shikoni ndeshjet drejtpërdrejt dhe të paguani ose tërhiqni fonde.

Përparësitë e versionit celular Bet365:

– Versioni celular Bet365 ka funksione identike me kompjuterët personalë
– Është i aksesueshëm kudo 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë
– Është i aksesueshëm nëpërmjet shfletuesit ose duke futur një adresë URL
– Sistemet e softuerit celular janë më të vështira për t’u hakuar
– Aplikacioni nuk ka nevojë të shkarkohet

A ka ndonjë disavantazh?

– Nëse keni shumë faqe interneti të hapura, disa vonesa janë të mundshme
– Jo të gjitha lojërat e kazinosë janë të optimizuara për versionin celular
– Lëvizja në të gjitha tregjet e disponueshme zgjat më shumë për shkak të madhësisë së ekranit

A mund të regjistroheni në Bet365 nëpërmjet aplikacionit celular?

Sigurisht po. Procedura është identike me atë të përshkruar në postim . Regjistrimi me një gjurmë gishti ose një funksion të njohjes së fytyrës është i vetmi ndryshim. Procedurat dhe funksionet e tjera janë saktësisht të njëjta si në versionin bazë.
Uroj shumë kënaqësi me aplikacionin Bet365 dhe baste të suksesshme !

Mobil Aplikacija Bet365 HR , Mobilná aplikácia Bet365 , Bet365 Srbija mobilna aplikacija , Bet365 mobil alkalmazás , Bet365 mobil tətbiqi , Aplicativo mobile na Bet365 , Bet365 app , Bet365 мобильді қосымшасы , Bet365 բջջային հավելված , Bet365 Egypt , Aplikacioni celular Bet365, Bet365 – мобилна апликација, Mobilna aplikacija Bet365, Bet365 гар утасны аппликейшн , Mobilní aplikace Bet365

Lajmet përkatëse